Tak makan ubat

Sekarang kandungan cecah 23weeks. Sebelum ni tak pernah miss makan ubat folic acid, obimin dan supplements lain. Tapi sebab berat naik mendadak, saya stop makan since 1minggu lepas. Boleh ke? Saya takut berat naik lagi, takut kena marah. Ada effect ke? Hb saya mostly baik je bacaan#pleasehelp #ingintahu #firstmom

7 Balas

Xde mslh.. Mcm folid acid tu first trimester je mkn.. Obimin tu sbb utk cantikkan hb.. Sy pon xmkn huhu.. Tp alhmdulillah hb elok