Due date 22/2/2024

Sekarang dah tahan wad.air ketuban peach+darah..baby 37w 3d doakan saya dipermudahkan bersalin semua😅dah 3cm tapi masih duduk menunggu wad

4 Balas

due date sama dgn sy.. tp bby masih selesa dk dalam perut lagi ny.. ibu dgn ank sama² aktif 😂.. ada je kerje nk dibuatnya, masih larat lagi wlpn org tgk dah sarat sgt

sis ada buat exercise atau buat something untuk induce pain naturally? saya due 20 Feb tgh pujuk baby keluar awal, baby still rilex je

Allahuakhbar.Semoga di permudahkan persalinannya yer sis.Tak lama lagi tu kalau dah keluar darah dan pecah air ketuban.

. Saya due date 20.2,, 38weeks,, ank ke4 agak tegang tpi serah sama allah saja 🤲🏻