36 minggu and terlalu ngantuk

Sekarang dah rasa takda mood nak kerja. Nak balik rumah tidur je rasa. Siapa ada masalah macamni 💤

7 Balas

sama macam saya, rasa dah tak larat sangat2 dah. Nak menapak dari parking lot ke office pun rasa mcm nak mengengsot je, harap2 baby kluar 37 mggu ke, 38 mggu ke. Dah smpai office krja mnguap dgn nk trlelap je, risau pulak.

7mo ago

saya segar waktu makan je sis. lain lain waktu memang rasa nak tidur jee

sama laa. letih yg amat rasa nak tidur je sepanjang hari. org kata hujung2 ni kena aktif, nak bagi bukaan jalan senang nnti, tapi kitanya tak larat dah. nak masak nak makan pun tak larat. nak tidur je kerjanya.

sy pon gtu jugak sis.. mmg asyik ngantuk n pnt je.. nk jln pon x larat dah.. n sbb tula sy request wfh.. n nsib baek ofis jenis bg je.. skrg.. 37wks+ dah..

sya ahad ni genap 36week ..ni pun dh tklarat asyik penat je n ngantok ...tapi rajin bt keje rmh hahahah

Saya start 37 weeks da amek cuti. Sbb da tak larat,ngantuk, otak mcm X fungsi sbb mlm susah tido

7mo ago

awk maternity leave berapa lama? ambik cuti awal guna ML ke?

saya masa mengandung trimester kedua, mmg kerap mengantuk. kuat tidur.

Sama la, rabu ni genap 36w. Adoi bcinta btul bgun tido nk siap

7mo ago

samalah sis. pergi kerja rasa nak tidur je ni