Barang baby

Sekarang alhamdulillah sy da 19minggu. Da bole cari brg baby ke? Brg apa yg kena beli dulu??

4 Balas

Boleh beli sikit². Kalau masa usia kehamilan 19w boleh start beli tuala, napkin, toilettries, beg bersalin , stroller ke. Macam baju, pampers, tilam, boleh beli bila dah tahu jantina.

time saya 20w dh complete semua barang baby n mommy. eksaited lain maciamm. anak first katakan😝 husb kata baik settlekan awal nnti boleh simpan duit untuk benda lain lak

dah boleh dah slow2 cari . sbb nnti dah sarat takut tk larat nk berjalan dh

saya ambil dari Google untuk memudahkan kn ibu² hamil