20w tapi dah start susah nak tidur

Sejak masuk 2nd trimester ni saya memang susah nak makan, makan memilih sikit. Lepastu, saya perasan dah start susah nak tidur kejap2 terjaga sebab perut senak. Ibu mentua saya cakap sbb baby lapar tu malam2 dia aktif. Semalam je 4 kali terjaga termenung, ngantuk tapi risau baby dalam perut 😭😭 #firstmom

4 Balas

samalah kita.. 20w jgk.. asyk trjaga mlm sbb nk trkencing, sakit area pinggang smpai xleh nk lena.. mata ni dh jd mata panda dh haha. pengorbanan seorang ibu gitu.. walaupon sakit tp happy 😊

awk mkn sblm 2/3jam nk tdo alas perut. tdo kena lapik bantal blkg .. sy tido ok lagi setakat ni tapi asyik bangun nak kencing jela

normal tu..jangan nak makan memalam buta pulak..xelok utk penghadaman

sama. semalam pun saya susah tidur