25 minggu

sejak masuk 25 minggu ni,saya rasa susah nak bernafas dan cepat pening kepala kenapa ye???

35 Balas

saya pon sama sis.cepat mengah..hb pon low jgk ni.ada yg try mkn gulsan x?jd x ye?

3y ago

sye amalkan dry 16weeks .. alhamdulillah , Hb cantikk je . lagii satu sye suka makan apple hijauu tiap malam ..

hai mommy.... nak tya.. normal kee 25w tapi perut kecikkkk... risau plakkk

2y ago

hahaha sama sis.Saya pun 25weeks.tpi perut tak nampak sgt.sampai kawan ofis tu tanya.ko prgnat ke tak ni🤣Bila tanya dokter.dokter kata itu biasa je tu.janji bayi membesar mcm biasa.sebb ada perot ada jns tebal.ada jns nipis..

Sama la saya pon kadang2 mari pening dan susah bernafas. Hb okay je. Siapa ada tips nak hilangkan semua tu?

biasa rasanya. sebab sy awal trismester sama, susah nak bernafas. pergi klinik, dr ckp biasa

sama macam saya hb low 11.0 sahaja. cepat mengah nak semput . tido dah mula tak selesa

sama saye pun mcam tu rasa sesak nfas,pinggang pun dah mulai sikit sakit😊

saya 25weeks, bby mcm kurg brgrk. tak serancak 23 and 24weeks. knpe ye? bmbg plk

boleh tanye, kalau ada kencing manis, kita cek sendiri kt rumah tu mcm mane

sama la Kita sis...pning kepala & cepat penat..walau pun buat keje cikit je

25 minggu ni berapq bulan eah