Mengurangkan sakit pinggang

Sejak beli bantal ni, ketidakselesaan blkg pingang sy semakin berkurang di awal trimester. Tidur malam selesa sangat letak bantal ni belakang pinggang. Alhamdulillah 👍🏼

6 Balas

https://shopee.com.my/product/29155232/9525127759?smtt=0.18648293-1657121699.9 Saya beli kat sini. Mmg best pakai bantal ni. Tp kkdg rasa rimas jugak sbb bukan jenis yg suka pakai bantal banyak².

2y ago

Hihi sy plak jenis suke bantal keliling sy 🤭🤭 tp bantal ni sy suke sbb bole cabut2 sng nk letak ikut ktne kite selesa👍🏼

sya buat mcm ni jugak tapi guna bantal biasa ja .. kaki pelok bantal panjang, belakang pinggang letak bantal yg lain ..alhamdulillah selesa la jugak 😅

2y ago

Alhamdulillah ikut selesa masing2 kn. Hehe sy sbb bantal skit kt rumah tu yg beli tu. 🤭

Thanks info😀👍🏻

👍🏻

mcm mna nak bli

2y ago

Dkt shopee ade sis. Bole search pillow u shape nnt die keluar 😀

👍