Baby Cotton Candy dah say Hi

Sehari sebelum due period ada check hcg tapi tak pasti samada kabur ke -ve , husband cakap itsokay belum pregnant lagi. Walaupun bru kawen 2 bulan lebih still mengalir jugak air mata ni sebab bru i fhm mcm mne perasaan yg sedang TTC . Tapi hati ni masih kuat rasa dah ada baby 🥹after 5 days delay period I test lagi sekali and bru la nampak double line . Patutlah sampai menangis nak makan cotton candy sangat sangat. MasyaAllah 🥹 semoga Allah permudahkan urusan kita semua ❤️ #firstbaby

Baby Cotton Candy dah say Hi
1 Balas

Ya allah, semoga dipermudahkan semua urusan dan baby sihat sihat saja. Saya pun ttc 2 tahun. Rezeki tak sangka bila cek upt double line. Cuma tak gi confirmkan kat doc lagi. Doakan tau 🤲🏻

1y ago

Alhamdulillah syukur .. jaga diri ya 😍