berpantang

seeloknya berurut semasa berpantang brp hari? saya firstmommy sbnrnya kurang tahu bab berpantang . siapa yang tahu boleh listkan tak apa yg sepatutnya buat masa berpantang pakej pakej dia apa semua #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

kebiasaan sy berurut stlah seminggu atw 2 mnggu lpas brpantang...YG tu mmang kbiasaan dkt kg kami...

7mo ago

ye...bkan xbwt apa2..kalau Sy cuma Mandi tu ..sy xmndi biasa2..sy mndi air herba..stkat Mandi herba je..lpas 2 mnggu bru Sy bwt YG berurut dan makan jamu tu