25/8-upt + 28/8-upt + 3/9 - upt - Period delay 11hari 😢

Sedihnya rasa hari ni cek upt negative 🥺 takdak smngat rasa. Padahal simptom prgant tu ada, nak bau masakan smua takleh,Berat turun mendadak smpai g cek drh rendah,sakit kpala, kurg selera mkn, sembelit, mual meloya smua adaa ☹️ masa upt + tu happy sgt bgtau husbnd sebb ttc almost 5y 😢 nk prgi klinik takot scan xnmpak sebb klu kira klkultor apps ni baru 4w. Apa nk buat skrg ni 🥺 mcm mna nk jwb ngn husb klu dia tnya 😖? Buntu nya laaa 😭 #mei2025 #sharingiscaring #Sharing_dong_Bund #bantujawab #firstmom

3 Balas

untuk kepastiasan sis g klinik nk ceritakan . . kalau xnampak msa scan sis boleh mintak check darah beta hsg akan makin naik jika kandungan itu masih develop. . dan kalau sebalik nya bacaan akan turun la. . insyallah doa baik2 fikir baik2. .selagi x bleeding insyallah bby oke. .

2w ago

Trima kasih sis. Ok sy g klinik utk cnfirm

Hi Puan kalau puan betul nak comfirm mungkin holeh buat ujian darah sebab kalau terlalu awal memang tak nampak

2w ago

Haah sy nk cuba

Pergi je klinik untuk confirmation.

2w ago

Baik sis. Tq ya