Anak kedua 😚🍼

#Second_Baby Alhamdulilah tiada loya. Cuma kuat tidur . Kuat kencing . Pening yg sangt dasyat

2 Balas

Sy mual teruk n bau mknan mmg xlew lg2 orang memasak 🤣, kuat tido pun sama hahaha, tp xada muntah2 or pening.. Dr cr ciri2 ni mcm boy 😂 Sbb sy ada sepasang anak feeling dia cm preggy boy (no 2) hehe

Saya kerap pening kepala, x tahan smpai satu hri. Kdg tu. Saya mkn panadol. Baby no 5.

1y ago

Anak yg hidup 3, lg dua saya keguguran kalau x setahun sorg.. 😂😂😂, selamat hari raya awak..