Makin hari makin mudah lupa

Sebelum pregnant memang saya ada lupa kadang2 tapi bila tenang dan fikir balik apa yang nak buat mesti akan ingat walaupun selepas sehari. Tapi sejak pregnant ni macam2 saya lupa. Benda simple pon saya tak dapat nak ingat. Semalam saya pergi atm nak transfer duit, sampai je atm saya check baki je, transfer nya tidak🥹#advicepls #PreggyMoments

5 Balas

Sy pun mengalami mslh yg sama 😂 Ada 1 hari sy nk hanger baju yg dah pakai utk diguna semula buat kali kedua. Namun sebaliknya sy lipat baju tu dan nk simpan ke dlm almari 🤣🤣

sama sis gara" pelupa sya ni kadang buat kmi suami isteri gaduh 😂 nasiblah gaduh" kejap je...

1y ago

alamak susah jugak tu. macam saya, saya dah warning awal2 sebab suami selalu tanya barang ni kat mana barang tu kat mana. kadang saya yang stress sebab tak ingat

sy pun msa pregnant agak plupa jgk.. bru je ltak brg.. kjp lgi dh lpa ltak mna🤣

1y ago

baru jadi kat saya. lupa letak mana minyak angin padahal baru je lepas guna sekali dekat sebelah je. bila tak jumpa tu rasa stress nasib baik suami tolong carikan sekali. dia yang jumpa lepas tu heran tengok bini dia ni😅😅 kalau tak saya yang selalu jumpa dulu.

sama la. sy benda kecil pun susah mau ingt. kdg bckp pndai salah²

Sama la sis🤣. Saya asyik lupa on ricecooker..

1y ago

adui lagi sedih tu. tengah lapar sekali lupa on