susu formula apa yg bagus & sesuai untuk baby umur 2bulan 4hari?

Sebelum ni masa newborn minum dutch baby, tapi baby jarang membuang air besar dan berkahak. Lactogen & S-26 tak sesuai juga sebab sembelit terok. Sekarang ni tengah minum dupro, sebelum ni dia ok je minum lepas tu sejak2 dah masuk 2bulan sekarang dia dah kerap muntah n susah nak sendawa. Boleh share tk susu formula apa yg bagus dan sesuai lagi? boleh ibu2 bagi pendapat tak? #firsttimemom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

susu fm ni try and error. awk kena cuba sendiri susu2 yg ade dkt kedai tu mana sesuai dgn anak awk. beli je pek yg kecik2 utk anak cuba dulu. beli 2brand sekali xde mslh.