Hi momies 🥰 Susu formula ap yg sesuai untuk umur 1tahun 1bulan ya

Sebelum ni dari umur 6bulan minum susu s26 tapi lepas dah masuk setahun kerap kembung plk 😢 susu lactogrow ok x eh ? #bantusharing

2 Balas

hi sis, baby saya dulu start bg susu formula dutch baby masa umur 10bulan, tp bila tukar ke step 2 dia cirit birit. then tukar ke lactogen, alhdulillah both step 1 & 2 dia serasi. lepas umur cukup 1 tahun saya tukar ke farm fresh, alhmdulillah serasi juga.

3w ago

Susu formula dia still mnum x da ckup setahun atau ank sis mnum farm fresh sja ya ?

sy bagi anak susu Fernleaf fullcream since umur dia 1 tahun.

3w ago

Anak saya G6PD. Genap setahun terus bagi fernleaf full Cream. Alhamdulillah serasi. Berak, makan sume Okay.