Pernah tak mommies rasa macamni?

Sebelum 20 weeks rasa diri ini tak kuat utk bangun dari katil. rasa berat je badan ni. Lepas 21 weeks rasa senangnya bangun, tak berat sgt. Risau kadang. Dia okay ke tak. Tapi everyday rasa dia kick mummy dia. Kenapa rasa mcmtu eh? 😅 pening saya sebab ikut logik baby makin besar, kita makin x larat😅😅 #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

sbb masih fasa 2nd trimester lg. so nk gi jalan ke shopping barang ke better time 2nd trimester ni. nnt dah sarat 28 weeks keatas satu ape x larat dah huhu. 2nd trimester ni mcm fasa dah stable so ibu2 boleh enjoy sikit