nak tanya nk dekat ii due ni nk kena pakai pantyliner or pad ke ?

Sebb #firstmom so saya tktahu, saya sllu tkpkai seluar dalam sebb lg selesa klau tkpkai ha. So nk dekat due ni nk kena pakai ke pantyliner or pad ke ? Saya dah 34weeks, salu klau pkai seluar dalam pon time nk kluar g chckup klinik or jalan ii cari mkn mcm tu, klau nk p tmpt yg dekat pon saya tkpkai seluar dalam kecuali tmpat yg jauh ja saya akn pkai seluar dlm tu pon tnpa pkai pantyliner. #ingintahu #firstbaby #jangankecam

1 Balas

Sy tak pakai pun. tahu2 dah sakit contraction

7mo ago

sebab tanda nak bersalin tak semestinya Keluar darah/air ketuban. sakit perut pun tanda jugak