Ubat @cucuk kuatkn rahim

Seawal brape minggu ye bole ambil ubat @ cucuk kuatkan rahim ?#ingintahu

2 Balas

Kalau takde masalah, dr tak bagi ubat kuatkan rahim/cucuk 😅 Saya dulu dapat ubat kuatkan rahim sebab bleeding 6w. Lepas makan ok. Tapi tak lama lepastu masa 13w bleeding balik & dapat semula ubat kuatkan rahim.

1y ago

Oh kalau macam tu boleh pergi jumpa dr asap. Untuk elakkan yang tak diingini berlaku. Jumpa dr yang assist case awak dulu

yake? doc bagi ubat rahim kepada sesiapa yang pernah bleeding jer.

1y ago

yup..ubat kuatkan rahim utk org yg ade bleeding mse awal kehamilan..klau okay je tkde mslahh