Mom tender breast ni boleh rasa seawal bila?

Seawal berapa weeks and paling lambat berapa weeks baru dapat rasa? Ada yg teimester kedua ke baru rasa tender breast?#firsttimemom

4 Balas

Saya dari detect pregnant. Sampai sekarang 10w masih sakit. Tapi sekarang sakit dia biasa je. Tak sesakit awal awal haritu

Depends on individual hormones. It could be started at early trimester. Ada yang tak rasa langsung. 😉

sy seawal hamil dh rasa.. 8w ni pelan2 nk hilang dh.. rasanya normal kan lama2 hilang kn..

Saya dah rasa sekarang..seawal 6 weeks