Isteri sedang hamil

Saye ingin minta bantuan atau tips mcmane nak buat isteri teransang utk bersame semasa hamil.sebab saye sayang isteri dan kami baru nak ada anak pertama. Maaf soalan ni kalau tidak sopan.#SeriusTanya

3 Balas

mybe x smua..tp she same goes to me..bkn takat payah na terangsang,kdg2 lmbt...n kdg2 sakitt..mybe sbb sakittt di sesetgh area isteri,yg buat kn isteri tu turn off n mengelak utk bersama..give her time..mcm sy, kandungan 7bln baru ade rase utk bersama...kalau bole,bykkn mse utk bertnya tntg kehamilan sambil2 utk meransang..win win situation..me also anak pertama..

2mo ago

terime kasih untuk nasihat. sudah cuba mmg perlu sabar dan kesian juga pd isteri sebab tak teransang. kesian kalau sebelah pihak je.

istri awk mcm saya sjk hamil saya sush nk transg and my husbnd sllu akn mula dngn foreplay dlu..just awk cuma kna pndai ambik hti and try cuba foreplay dngn dia..but kna tngk keadaan istri jgk kdg kami akan rasa sakit bahgian ari2 and ada hri kmi trasa pent bdn and xkn trnsg jgk kalau cuba foreplay skli pn😅

2mo ago

ada cuba foreplay mcm².tp betul kena tgk keadaan isteri.kdg² dia pon penat bwk baby.ada juga dia meluah nak bersama tp badan tu. itu yang sy mintak tips dr ibu².

talk to your wife...sbb u the only one who knows your wife's condition. hormon pregnant setiap org berbeza..if dia rasa takut nk intercourse sbb pain below, use lubs. and study the right position

2mo ago

asking is 1 way of study. me know my wife but need to ask also might have other way to use..tq btw