Skait gigi atau gusi semasa hamil

Saye dah 12 weeks pregnnt..mule slalu rase sakit gigi..sbab mmang ade gigi brlubang..mcam mne nak buat ye..kalo nk cbut x boleh kan?#bantujawab

2 Balas

sya 14 week siap pergi operate gigi bongsu belah atas. skrng tgah proses penyembuhan..gigi sakit tambah pula masih ada sikit2 alahan..tpi alahan makin berkurang.

4w ago

yer boleh sis.

pergi klinik awk.. biasa dh buka buku pink memang ada check up utk gigi

4w ago

Tu laa..dh bukak buku kt klinik desa tpi sruh bgitau mse jumpe dktor kt kk nnti