Hai...semua saya nak tanya siapa yang pernah lalui nya 3 bulan tak haid..tes pun negatif...

Saya..nak minta pendapat saya dah masuk 3 bulan tak datang haid tapi bila saya Coba tes air kencing negatif tapi saya rasa semtom2 mengandung tapi bila jumpa dokter di klinik dia bagi saya ubat gesterik dan sakit kepala je...sebab dah tes negatif saya sedih padahal saya sangat berharap...😥😥😭😭

1 Balas

saya last datang haid bulan Januari 24 hari bulan sampai sekarang tak datang2 saya risau saya sangat berharap boleh bagi suami saya dan anak saya lagi satu baby boy tapi saya tak tahu nak buat apa...