Pregnant Atau Tidak ??

Saya tidak buat opk jd xtahu waktu subur.. Puting breast start sakit, saya buat Upt Cd27 (anggaran Dpo10) ada naik double line.. Bile saya repeat Upt Cd30 xde naik double line.. Tapi saya ada rasa cramp perut, demam, tak selera mkn, sakit pinggang, sakit kepala.. Kenapa ya? Adakah mmg tidak mengandung? #pleasehelp Update : Saya dah period Cd36 😢

Pregnant Atau Tidak ??
2 Balas

repeat lagi seminggu sis.. UPT biru ni 10miu so dpt detect awal, UPT cassete tu selalunya 20/25miu so kena hormon HCG tinggi baru dpt detect.. dan test awal pagi kay, air kencing 1st.. saya mcm ni jugak, guna UPT biru tu.. tapii lagi samarrrrr dr yg awak punya, then after seminggu repeat baru jelas & terang.. semoga rezeki awak 🤲🏻 InsyaAllah Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏻😇 baby dust 🌬️🌬️🌬️

1y ago

Aaminn harap2 mcm tu jgk la..

saya pun sama buat upt(hjau) samar2..saja buat opk(pink) positive. sedangkan saya dah 2 hari lewat period.moga ada rezeki kita ya sis 😭😭

1y ago

puan pregnant tu...tuk lbih yakin guna clear blue digital,tgok dah brpa week..