Teringin minum susu tepung

Saya teringin sangat nak minum susu tepung... Tapi sgt tak berkemampuan.. Ylh.. Suami kerja kampung ja.. Klu ada orng nak upah menebas ka apa .. Adalah duit belanja.. Dgn anak2 sekolah lg.. Terpaksa pendam jala😬.. D rumah cuma mampu ada kopi hitam tu ja.. Tp x blh minum sgt, ylh HB kena jaga jg...nak kata perlu makanan seimbang tu jau sgtla adanya.. Makan apa yg mampu ja..ibu2 semua doa kan baby dlm ni sihat ya.. Dah 22minggu..keperluan newborn dah mula jahit sendiri.. Ini la hasiilnya sleeping bag baby buat sendiri.. Nak beli tak mampu..

Teringin minum susu tepung
5 Balas

sis duduk mana ye? saya ada susu anmum baru guna 2,3 kali. perut saya tak sesuai minum susu. kalau dekat saya boleh bagi je free

10mo ago

Saya d sabah sis😊

sis blh join group item free sample dkt fb. dekat situ boleh apply susu mengandung free. moga bermanfaat

10mo ago

Tq sis.. Banyak sdh sy isi lepas sis bg tau.. Tunggu je la ni😊

MasyaAllah semoga Allah permudahkan segala urusan sis dan suami dunia wal akhirat. 🤲🏻

saya x amalkan susu saya amalkan pti delima amway jer hb naik alhamdulillah botol besar 22.50 jer

10mo ago

O.. Yeke.. Klu HB sy cuma amalkan perahan limau kasturi..

Sis wasap sy ada sedikit rezeki nk kongsi 🥰