Adakah saya sembelit???

Saya tak sedar diri mengandungi. Harini baru gi klinik. Ingatkan kesan selepas covid. Sebab minggu lepas kena covid. Tadi g check tau² dah 7 minggu 😱 Alhamdulillah kandungan sihat ❤️✨️ Pahtu skrg ni susah plak nak berak. Dah 3 hari mengandungi taik 😭 tak beyak². Adakah saya sembelit 🥲??? Ada yang penah jadi camni tak ?? Sblm² ni saya lawas je.. 😭 #firstmom

2 Balas

Sama sis. Saya pun kerap sembelit sekarang. Kena kerap makan buah n sayur. Macam saya, selalu makan jambu batu, dengan jambu air.

Ya mungkin sembelit. Sebab rahim nak membesar. Biasa kalau check klinik dia suruh banyakkan makan buah buahan nak bg lawas.