Air ketuban ke air kencing?

Saya tak boleh nak identify ni air ketuban atau air kencing sebab hidung sumbat. Saya stay sorng suami outstation. Bangun2 pagi panties dan pantyliner basah (tak lencun yg menitik tapi seperti basah kita berpeluh2 lepas bersukan tu) yg buat saya musykil cadar/selimut/bantal tak ada kesan basah langsung. Sorry kalau gambar menggelikan. #pleasehelp #firsttimemom baby still gerak gerak dalam perut ni. Dah tukar panties dan pantyliner baru, ada basah sikit tapi takda la macam leakinh ke apa. Ini air kencing ke?

Air ketuban ke air kencing?
1 Balas

lebih baik pegi hospital terus sis..bg tau ja mcm sis cakap ni nanti dr akan cek..deorang tak marah pon daripada kita was²