Keputihan gatal, normal ke tak normal?

Saya suspect kena yeast infection, sebab memang gatal area bawah tu. Tapi tiap kali check up kk, doktor kata normal apa semua. Saya risau akan efek baby. Saya dah control by pemakanan and minum air banyak pun still keputihan keluar cuma tak banyak la tapi mmg gatal #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

tak normal. setiap kali lepas buang air kecil cuci dengan air garam. lap kering2. rajin tukar seluar dalam. elak pakai pantyliner.