Sesiapa ada pengalaman mcm saya

Saya sudah 6w, saya pergi scan perit doktor cakap tkde ape2 yang nampak. And then cek melalui bawah dan nampak 1 dot kecik dan ukuran sgt kecil dan dr ckp klu 6w sepatutnya sudah ada ukuran nya. Dan dot tu tidak berada di kedudukan dinding (kedudukan normal). Adakah itu normal atau tidak normal. Dr td seem like not give a good response to me and husband. and ask me to check kesuburan kat klinik die after this. Saya terpinga2 kenape die bgthu kami mcm tu. Dan saya tgh tunggu keputusan B-HCG. Saya sangat nervous skrng. Ada sesiapa pernah mengalami situasi mcm saya tak ? #firstmom

1 Balas

Biasa mcm saya 5W pregnant akan buat B-Hcg sbb mmg tau kalau scan tak nampak, bila result blood mmg pregnant, jaga diri . So lepas 8W baru pergi scan. Cara ni lagi better dari cuba scan bawah 7W. Sakit hati dgn ayat doc nanti. (Pengalaman sendiri)