Keputihan kuning/hijau

Saya skrng pregnant 29 weeks , haritu saya ada mengadu psl keputihan dkt doktor dan trus buat swab dr bagi ubat insert saya pakai stop keputihan and result swab pun tiada jangkitan apa2 tapi lepas beberapa hari keputihan yg sama muncul balik dan saya bgtau Dr , Dr bagi lagi ubat insert tu saya pakai berkurang la keputihan tapi skrng still ada lagi baru2 ni saya ada mengadu lagi keputihan still ada dr tanya ada gatal dan bau saya tak gatal dan bau tak busuk cuma warna kuning hijau dr ckp mungkin hormon saya risau la ada yg kes sama mcm saya ke ? #ingintahu

1 Balas

saya tak berbau, takpi kuning hijau. positive gbs masa hujung pregnant. anak kena tahan di nicu sebab on antibiotic

1y ago

follow je kk dulu. incase ada rujuk ke hospital, inform pihak hospital pasal keputihan tu . atau rasa nak beranak atau kena serah diri, inform doktor kat hospital. macam saya, kk dgn hospital check . time kat hospital tu doktor keluarkan sikit tir gun muncung itik. tebal jugak la keputihan tu sebab dia tak keluar , duduk kat dalam ja