Sakit perut memulas

Saya skrng 37minggu 3hri. Dari Jam 2 ptg tdi saya mngalami sakit perut yg memulas brserta mmbuang dlm 4 kli. Saya ada download app kira contraction dan app suruh bsedia ke hospital. Last skit memulas yg teramat sgt pda jam 5 ptg tdi. Lepas dri tu sakit mcm mild je. Tiada tanda2 brsalin yg lain. Adakah ni tanda contraction atau brickton hick shja? #bantujawab

Sakit perut memulas
3 Balas

sy pun dari tdi subuh menahan sakit . mengeras , sakit pinggang & sakit kat area senggugut . tanda spt turun darah / pecah ketuban pun xda . now dah kat hospital . cek bukaan baru 1cm . kalau rasa ragu’ better terus g hosp . cek je

Better awak pergi je hospital. Saya pun macam awak. Guna apps tu. Terus ke hospital. Then kena tahan ward. Hari tu juga saya bersalin.

cuba je pergi ke pac. sebab setiap org, lain² tanda nak bersalin 😊