Normal ke... 7 minggu tapi tak rasa mual (mrng sickness)

Saya skrg hampir 8 mggu, tak rasa mual kecuali masa 6 minggu ada rasa mual, nk demam, krem ulu hati. Normal ke? Ada ke yg preggy 8 mgu x mual2?

2 Balas

Normal je. Tak semua bdy react para mommy sama masa preg. Saya pun esok lusa dah masuk 8w. Loya pun mild je. Tak sampai muntah2 pun. Lebih bersyukur begitu walaupun kadang susah hati jgk betul ke aku preg ni 🤣 Tapi breast setiap masa sakit. Ok im back to the fact. Yeahh im preg now 😂🙊

2mo ago

Haah kena book tarikh bukak buku pink. Lagipun dia minta scan dari klinik luar jgk.

normal je takde mual 😄. tak semestinya orang pregnant ada mual. ada orang sampai bersalin pun takde morning sickness 😆