Rasa perut mengeras tu mcm mana

Saya skrg 38 minggu. Rasa sakit perut mengeras tu mcm mana ya sbnrnya? Sy mmg ada perasan perut saya mcm tegang dan keras sekali sekala tapi takda lah sampai sakit. Jadi skrg saya confuse sbb saya selalu baca mummies2 ckp hati2 kalau rasa perut selalu sgt mengeras. Sbb kdg2 saya tak perasan pun perut saya mengeras sbb takda rasa sakit. #ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Balas

yg awk rasa tu la perut mengeras. xsemestinya kena sakit...ada je yg mengeras xsakit.