BERPANTANG

Saya sekarang dah 20 hari berpantang . Tapi saya check jahit masih ada tali ii . Saya check guna tangan je . Nak tengok tak berani . Macam mana nak bagi cepat reput tali tu ? Sekali dah check terus ada rasa lagi bila nak duduk dekat tempat jahit tu ? Macam rasa mencucok .Normal ke ? Maaf ! Agak berbelit . Harap faham #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hai. 20 hari masih baru lagi. Kadang makan masa. Ada jenis benang memang tak jatuh tali nya. Sebab saya pun jenis tak jatuh tali nya. So dah 2 bulan pun masih ngilu. As long masa luka tu jaga elok, tukar pad selalu, letak ubat kuning okay je