cramp di perut

Hi saya sekang dah 15 minggu 4 hari , tapi sekarang kalau pagi mesti rasa cramp and malam pon kadang tak boleh tidur sbb rasa denyut di bahagian perut . kadang balik kerja dan pergi kerja pon rasa mcm perut sakit tp lepas berapa min okay balik . adakah ini normal ? #firstmom

3 Balas

normal tu.. rahim tengah berkembang & baby pon makin membesar.. selagi x de pendarahan n cramp tu x menganggu aktiviti, insyaa Allah x de apa tu..

Sama lah saya. Tak tau ok ke tak

2y ago

itulah . risau kadang kadang . tp minggu lepas check . doktor cakap baby sihat

Sma lah dgn saya..