Saya sedang hamil pada usia 45 tahun.. saya takut untuk ke klinik kesihatan

Saya segan pada kawan2.. bagaimana mengawal emosi ini? Bantu saya untuk naikkan kepercayaan diri. Saya juga kehilangan banyak tenaga menghadapi situasi muntah setiap hari.. anak2 saya masih kecil, ada yg berusia 2 tahun dan tetap mahu menyusu saya lagu.. kadang2 berlaku peperangan kerana setiap Kali dia menyusu saya tidak selesa dan sengal di bahagian perut.. tenaga sering tiada..apa yg harus saya makan untuk kembalikan tenaga?

1 Balas

Better sis jumpa doctor mintak advice