anak badan halus

saya sedih betul bila orang cakap anak saya badan halus. gerammm sangat dan sedihh. anak saya 1 tahun da. tapi badan 7.5kg. tak tahu da nak naikkan berat badan macam mana. macam macam da saya bagi. mommy ada any supplements tak pernah cuba bagi kat anak? ##bantusharing #Sharing_dong_Bund #ingintahu #firstmom

2 Balas

sama mcm ank sya. berat sthun 7.29kg. tp belum smpai line kuning. bulan 7 pergi jmpa pakar pemakanan. awk full bf ke??

3mo ago

result semua ok je ke? risau pula saya.. doktor bagi saya multivitamin hritu utk mkn sbulan

Sebelum tu nak tanya, graph chart anak dalam buku line kuning ke line putih?