Ingin tahu

Saya sedang hamil anak kedua... Anak pertama masih menyusu badan.. Bolehkah bagi susu badan jika sedang hamil?? Xde effect pape dekat kandungan ke??

3 Balas

klau xde rasa sakit pd rahim slepas mnyusu blh teruskan..y penting mkn mknn berkhasiat.y dlm perut pn kne jg utk tumbesaran..mcm sy mmg doc ckp rahim sy sensetif..mmg xleh mnyusu ank bile peknen..rahim jd sakit.so kne stop sbb rahim jd mengecut n ganggu janin

Sesiapa ada pengalaman lagi boleh la share.. Terima kasih

Terima kasih