Ada tak sesiapa mcm ni di 40minggu 1hari

Saya sebelum ni takpernah mcm ni. Boleh korang explain ni keputihan ke? Tp tak gatal ya .. hujung2 ni je saya pndai ada mcmni..

Ada tak sesiapa mcm ni di 40minggu 1hari
4 Balas

haritu sy pn mcm ni jgk. tp tkde sakit perut apa pn, bila serah diri tu terpaksa eczer sbb baby tak aktif

sy pun mcm ni dh 2 malam lepas tu buat urutan td pun keluar mcm ni tp tak ada darah

Ni mucus plug sis. Tanda nak bersalin,semoga dipermudahkan urusan.

8mo ago

dia macam lendir yang tutup pintu serviks kita, kalau dah nampak mucus plug keluar maksudnya tak lama la tu nak bersalin

i rasa ni macam tanda nak bersalin dah ni

8mo ago

alright. TQ sis😊