Buntu 11 week 1 day

Saya scan melalui bawah dr di hoapital ckp bbay mcm 6 week..klau kiraan haid dh 11 week .. sedih dye org akan scan 2minggu lagi lpastu bincang sama ada cuci atau x

2 Balas

period teratur tak ? kslau tak teratur boleh jadi persenyawaan lambat. kalau next 2 week, saiz masih sama 6w, boleh je nak tggu another 1w. tapi kalau makin kecik, memang takda harapan. husnudzon, kita hanya mampu merancang. doa yang terbaik untuk kandungan

1y ago

okk trima kasih tratur period .. tak tau lah semoga allah perlihara saya .. aamin

Saya pon dah tahu tak ada fetus heart dr Jumaat lepas . Size fetus 8w , skrg dah 11w plus. Masih belum ada tanda2 nak gugur. Appt hosp gov 3 minggu lebih baru nk bincang

1y ago

Saya dh selamat d&c semlm. Rasa stress pula menunggu.goodluck awak