Gdm masa pregnant

Saya sangkut gdm bacaan tak salah saya 11 . Saya nak tanya lepas bersalin minum air gula lagi kan? Lepas tu sangkut ke tak. Saya dah risau dh ni #ingintahu

3 Balas

6mggu lepas bersalin kne minum air gula semula. depends pada ibu lah klo btui mmng ade kencing manis memang sangkut. saya ank frst gdm pas bersalin minum alhmdulillah x de pape. nie preggy ke2 ada gdm on dc x sure lah lepas bersalin nnty mcm mne.

3w ago

bacaan gula masa lepas pantang tu sama mcm mengadung ke sis?

usually yg ada gdm mmg ada minum air gula lps bsalin.

1mo ago

takot sangkut cing manis lpas salin 😭