temuak dan kuning

saya risau lah anak saya dia kuning tinggi 254, saya sulam bf dgn susu fm . sebelum ni ok dia minum dan berat pun naik . tapi baru kemarin dia asyik temuak susu setiap kali menyusu . saya sampai konfius nak bagi dia menyusu mcm mna sbb nk turunkan kuning kan kena menyusu kerap . nak kata setiap kali menyusu tak bagi dia sendawa mmg sentiasa bagi sendawa tapi ttp temuak jugak . ish risauu takut berat dia turun pulak sbb asyik muntah #firstbaby

1 Balas

anak puan umur berapa bulan? cm anak sy pun ada kuning. sy bagi bf & fm. tiap 2-3 jam sy bagi susu. kuning anak turun & berat badan makin naik. umur anak da sebulan lebih. lagi satu, sy kena jaga cara pemakanan sbb bg bf juga.

7mo ago

Bnyk jgk naik nye..berat baby masa lahir 2.97kg..baby girl,hrp2 naik la bnyk ckit.