Berat badan

Saya risau berat badan asyik menurun je...kandungan dah masuk 4 bulan.#ingintahu

2 Balas

Ada GDM bukan bermaksud awak cut terus makan. Awak makan je macam biasa. Cumanya elakkan processed food, junkfood / fastfood, cut sugar intake. Makan secara sihat dan ambil real food. Diet suku suku separuh is the best👍Saya pun GDM. 6x sehari saya makan. 3x main meal, 3x snacking. Waktu ni memang saya jaga betul. No cheat day tapi bukanlah bermaksud menu saya tak sedap. Hari hari saya makan sedap. 😊

jgn fikir yg bukan. cuma ikut makan yg sihat . termasuk makan kesukaan awak pun boleh.

6mo ago

cibophobia ? tenang . terus makan yg betul . jgn takut pada makanan