Mengidam Telur Belangkas

saya rasa saya menyidam nk makan telur belangkas. boleh ke makan masa mengandung? lagi satu betul ke ni mengidam atau mengada je sebenarnya 😅

2 Balas

try tggu smpai 3 hari masih ada ke keinginan tu ? sy kadang teringin nak makan karipap daging , dah lepas 3 hari tak jumpa jugak tkde dahla sy nak. so itu mcm keinginan yang bole dikawal oleh otak kita je. tapi kalau ada makanan yg tak dapat pun kita sampai takbole lena itu baru betul2 mengidam . 🤣

Kalau sampai teringat2 masuk dalam mimpi, meleleh air liur bila tengok gambar. Mengidam ler tu hehe