Nak tanya pasal ni jew

Hi.. saya pregnant ank yg ke Dua.. perkara biasa ke makan taknak ..semua taknak.. nak mkn roti je.. Sy pregnant 8 minggu 5 Hari..🤕 dulu anak first saya kuat makan sampai dikatergorikan ada gdm sebab berat naik cepat..sekarang anak 2nd.. makan tak de selera..saya tak suka bau masakan..klau husband masak Sy nk mkn pulak..🙄 makanan sup je nak..Kalau tak sup memang tak makan lah jadi nya ..#ingintahu

2 Balas

sy dpt mkn roti je... berat da turun 7kg.. smua tak leh masuk

1y ago

kan sis..kdg2 nk Minum air je