Bihun segera boleh makan ke

Saya pregnant 8w 2d . Sy selalu makan bihun sup. Ni kat tempat kerja berdekatan ada jual bihun segera. Boleh makan ke ye? Teringin pula

Bihun segera boleh makan ke
4 Balas

boleh je kut..sbb sy masa 9 week sngat2 trasa nk mkan maggi kari..tp xda la smpai satu bungkus..sy mkan bt hilang rasa nak je..pastu stop..

boleh je sis. sama macam makan maggi juga, jangan makan selalu, tak elok untuk kesihatan. tapi bihun pama ni sedap haha

sy rajin telan ni awl² ni sbb nasi xleh masuk...ni je boleh masuk

Boleh.