Sakit leher.

Saya pregnant 8 week. Leher saya sakit dah dekat 2 week. tak tahu kenapa? nak kata salah tidur takkan lama macam nie selalunya 2 hari ok dah. boleh ke saya ambik ubat tahan sakit atau panadol untuk legakan sakit leher nie? sebab ada sebelah pihak cakap tak boleh. ada yang sebelah pihak lagi cakap boleh. minta pencerahan dari ibu² pregnant yang lain. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Jangan ambil ubat yg sedia ada. Pergi klinik dan beli ubat baru sambil bagitahu sis nak ubat tahan sakit yg boleh dimakan ibu mengandung

klau paracetamol utk peknen slamat