sakit perut 1st trimester

saya pregnant 6w4d.. dalam tempoh pregnant ni saya dah 2 kali sakit perut sgt2. bkn sbb nak berak atau lapar. sakit perut sampai berpeluh² tahan. tiada sebarang pendarahan juga. saya belum berjumpa doktor dan belum buat scan lagi. ada ke ibu² alami benda yang sama masa awal kehamilan mcmni? risau pula sbb pregnant sblm ni takde plak sakit2 perut. ni kali ke3 saya mengandung. kali ke2 saya keguguran. ttc anak ke2#ingintahu #bantusharing #adviceappreciated

1 Balas

lebih baik sis pergi jumpa doktor terus..sebab sis ada sejarah penah gugur..