Boleh solat ke?Musykil

Saya pregnant 6w. Tapi keluar darah macam ni. Boleh solat ke? Ini dah jadi darah period ke macam mana ya? #ingintahu

Boleh solat ke?Musykil
5 Balas

Nampak macam warna spotting implantation je insyaa Allah takde pape. Tapi better check kat hospital utk langkah berjaga2. Pasal solat, doc saya pernah kata, selagi upt u positive that means u pregnant, dan org pregnant takkan keluar darah period, so darah2 yg keluar tu u just cuci dan solat macam biasa.

Pg hospital sis, time i g scan on 6 week my dr advice cepat2 pg hospital in case ada spotting or bleeding.

Kalau pregnant keluar darah dah kena pi hospital. Sbb sy jd gitu jgk

11mo ago

Doctor cakap ape masa awk?

klau pregnant klau keluar darah mcm ni kena pegi hospital

11mo ago

klau ada kluar bleeding mcm ni kena pergi hospital,,

Bwk gmbr ni pegi hospital cpt sis

11mo ago

Aah tpi doc akan scan dulu.. nak tgk baby okay ke tk if baby okay dia akan bg ubat kuatkan rahim supaya dpt tmpung baby tnpa bleeding.. insya Allah semua baik2 saja..