Saya pregnant 5w , awal2 mcmni boleh puasa x ? 😊

Saya pregnant 5w , awal kehamilan boleh puasa ke x ya? Siapa ada pengalaman.

4 Balas

Saya puasa dari hari pertama sampai sekarang alhamdulillah plus tengah bekerja lagi. Tapi ikut individu cuba berpuasa dulu kalau rasa pening nak pitam n muntah2 better jangan puasa

6mo ago

Itula rasa trauma juga. Tp sy puasa je ni. Sbb tak ada apa2 alahan pun lg, cuma kdg2 rasa mual tp xpasti mual prgnant atau sbb puasa 🤣 pegi scan doc ckp kantung kecil ada nampak. Hrp2 baik2 saja la, doakan ye sis moga ada rzki kali ni