Kaki Bengkak dan Muncul Bintik2 Merah

Saya pregnant 36 minggu harini. Saya perasan ada bintik2 merah muncul di pergelangan kaki.Kaki saya memang bengkak.

1 Balas

Seeloknya Berjumpa doc sis.. Atau maklumkan pada nurse in charge.. Sebab risau darah beku. Darah beku sangat bahaya, boleh sebabkan stroke atau heart attack

1y ago

betul, maklumkan kepada doktor segera ya.. doktor saya pun selalu ingatkan utk segera bagitahu kalau kaki bengkak..di rumah pulak doktor pesan supaya kaki letak atas bantal, tinggikan sikit kaki tu..supaya aliran darah mengalir lancar