barang baby ?

saya pregnant 25 minggu , baby girl , ada siapa siapa nak sedekah barang penting untuk baby ? saya perlukan bantuan barangan baby , hb low terpaksa berhenti kerja , husband kene kerja sorang , belum mampu untuk complete kan barang baby , saya duduk di ampang , kl . insyallah ada rezeki aaminn #SeriusTanya

1 Balas

Sis perlu apa sis? Boleh sy tahu?

2mo ago

saya belum beli bottle susu , breast pump pampers , toiletries and tilam baby , barang yang agak pricey tu saya terpaksa hold sementara cari kerja part time sementara bantu husb , insyallah ada rezeki baby . kalau puan boleh bantu salah satu pun saya bersyukur